utemys

har varit ute större delen av dagen idag =) de har ju verkligen varit en toppen dag.  Annichen kika förbi en sväng med glass mmmmmmmm
har haft min älskade lillasyster på nattbesök, de är alltid lika kul är du kommer.
igår kväll kom Stina, Emil och Saga på grillkväll. alltid kul att träffa goa vänner.
ikväll blir det nog grillat och kika en sväng helliden.

6 veckor kvar

Inatt har jag sovit så jäkla dåligt, så orkar inte göra så mycket än iaf...
Vi skulle behöva åka till skövde och hämta vigselringen och kolla på skor till  Jimmy och Albin till bröllopet... humm vi får se vad vi orkar.
Jag börjar bli nervös, tänk om något händer, någon bir sjuk eller dyligt. usch nu ska jag nog sluta tänka...

Fredag

Idag har vi varit på familjecentralen och sjungt, Olivia tycker de är jätte kul men de var även kul att se Albin Rocka loss, han digga gärnet. =)

sen gick vi till leksaksaffären för att köpa en dock matstol till Olivia, hon fick pengar av Leon på sin 2 års dag till att köpa något. Albin fick en liten plastbil som han grejar gärnet med. hehe kul att se.
När vi kommit hem bakade jag lite och sen blev de plättar till mat.
nu sitter vi och myser framför tv:n och jag funderar på om jag ska ta hand om all tvätt som blev efter helgen då barnen var magsjuka... humm får nog fundera lite till.
den nya dock matstolen
Leker med traktorn sammtidigt som han kollar på fåret shaun :P

???

va fan händer? nu blir jag nervös :P
snart kommer Thelma på besök... mysigt

usch och fy

Har inte skrivit på ett par dagar, men barnen har haft Maginfluensa och jag migrän så de har varit lite att göra...
Olivia var dålig i ett par dagar och sen blev Albin dålig, Olivia kan ju iaf säga vad hon vill men Albin blev okontaktbar, hängig och slö. fy vad det gjorde ont i mej att se mina små godingar må så dåligt... Vi åkte in med Albin i söndags, han hade gått ner från 7715 till 7150 på 2 dagar. han var på gränsen till vätskebrist fast vi försökte få i honom vatten så ofta det gick. Men vi fick åka hem ca 3 timmar senare.
Nu mår de små liven bra, och det var riktigt skönt att vakna i morse och få ett stort leende från båda barnen =)
Ikväll har jag och Olivia haft tjej mys framför tv:n med en stor popcorn skål och kikat på sådär 20 program av fåret shaun när killarna varit och kikat på fotboll.
Nu blir de till att inta sängen i en 120 cm lång säng hos Olivia tills mina killar kommer hem. <3

Hurra hurra hurra!

vad är de för en dag?
är de en vanlig dag?
nej de är ingen vanlig dag, för de är Olivias födelsedag.
Hurra hurra hurra.
Grattis min älskade prinsessa.
Tänk att de redan gått 2 år sedan våran lilla goding kom till oss. Hon föddes 14.31 så hon är 2 år och 1 timme nu...
Jag va så stolt över våran lilla prinsessa och de är jag ju fortfarande såklart =)
påväg till BB avdelningen
Det har nog aldrig varit så gott med mat som efter en förlossning.
precis nyfödd.

fy fan

Vakna vid 2 tiden inatt av att Olivia blivit magsjuk... stackars liten. Men hon är så himla redig, gnäller inget utan tar sin Alvedon och sover bort de jobbiga. lillskruttan.
Hon har ätit lite som hon fått behålla så hoppas hon är på bättringsvägar, och hoppas på att vi andra inte åker på skiten.
Jimmy skulle på träningsläger och är besviken men är ju dumt att åka om man smittar, och inte så kul om han blir dålig och inte va hemma...
va händer idag då?
jo jag har tvättat som en tok, dammat, dammsugit, hängt tvätt, diskat, lagat mat och SOVIT gött.
nu ska jag mysa ner mig i soffan med lilleman.

Mamma mamma mamma

Det har varit full rulle i helgen med kalas, igår plocka och städa ja iordning efter allt spill och presentpapper. Gött när de är gjort.
Efter en dag med jobb för Jimmy kom han hem en kvart och sen blev det träning som han kom hem ifrån strax efter 8 då  käka vi lite och sen stack jag iväg för att handla så igår såg man inte sin sambo så mycket innan det var dags att lägga sig.
När Jimmy gick ner i källaren för att lämna sina träningskläder ville Olivia följa med och stöp rätt ner... så nu har hon ett blått öga. lilla gumman.
va händer mer...? jo Albin är JÄTTE mammig, ja får inte sätta honom på golvet och sätta mig brevid för då kommer han krypandes och sätter sig i mitt knä.
mysigt? ja
får man något gjort ? nej
nu ska jag laga mat till mina middagsgäster som kommer om knappt en timme.

Kalas!

Igår hade vi kalas för Olivia och mej, vi bjuder bara de närmsta och är strax över 30 pers ändå. Jag hade gjort egen smörgåstårta med kyckling, bacon, soltorkade tomater den blev riktigt god. Hade även gjort 2 tårtor och min älskade mamma och syrra hade gjort 2 me. vi hade öppet hus så att alla skulle få plats.
Det blev en hel del bra, fina och andvändbara presenter. tusen tack =)
Pappa och Annelie var sist att gå och sen va de bara att börja plocka iordning, men vi hann inte så långt då Stina,Emil och Saga kom förbi på kvällen och då blev de gitarr spelande, öl/vin drickande.
De var en super bra dag och sluttet var toppen =)
insåg nu att jag inte har några kort på Emil och Stina. får bli nästa gång =)
Nu ska jag lägga mej i några minuter innan de blir barnkalas för Olivia och hennes vänner sedan magen (mammagruppen)

Lek och bus

Idag har jag varit på familjecentralen och haft sångstund. =) Olivia satt en stund sen gick hon och Isabella iväg och lekte istället.  Albin kröp omkring och digga gärnet till musiken , kul att se.

När sångstunden va klar blev de våfflor och kaffe. mmmmm
Olivia och Isabella gick då in i ett rum och låste in sig, (Tokar)
nu har ja lagat mat, Jimmy, Leon och christofer har gjort mig sällskap, så nu blir de mat och mys i soffan med en nyvaken Olivia.
Imorgon ska vi ha kalas för mig och Olivia, så tänkte fixa med käk och tårta sen.
Hade tänkt göra smörgåstårta, men har aldrig gjort de förut så hoppas den blir bra. =)

Hurra!

vad är de för en dag?
är de en vanlig dag?
nej de är ingen vanlig dag för de är Martinas födelsedag hurra hurra hurra.
vakna av sång och frukost på sängen. Sen fick ja paket också =) en tatueringstid, 3 par skor, choklad och trisslotter. ja kan ju inte säga annat än att de är kul att fylla år =)
nu ska ja kura ner mig med Albin som sover på mitt bröst. ha en toppen dag allihop.

Helst allt på en gång

Läsa, läsa, läsa. Olivia har fått fnapp på att läsa så de gör vi sådär 20 gånger om dagen, och helst samma bok.
Sen sjunger hon me.
bäbä vit bamm..... har ull.... KÄRA BAAAAARN, säcken fullllllllll...............KÄRA BAAAAARN, säcken fullllll............ far, mor, 2 strumpor lille boooooor
helst ska man göra allt på en och samma gång. hon är en riktig goding =)
Imorgon fyller jag 24 år, shit va tiden springer iväg. De ska bli spännande att se om man får några paket.

Parken

Igår var jag och Jimmy barn ledig. Barnen var hos Jimmys päron så jag och Jimmy kunde gå ut och roa oss med våra nära och kära =)
Idag är jag trötter men mår inte alls dåligt utan är bara trötter, Vi gick inte upp för än 10.45. känns som dagen bara flugit förbi då man är van vid att gå upp vid 7 tiden...
Nu sitter vi och kikar på "så ska det låta"  Olivia dansar som bara denn. kul att se.

Shoppa loss

gårdagen bjöd på sovmorgon, vi gick inte upp för än 09.45. underbart. Vid 12 tiden beger vi oss till skövde för att se om våra ringar är färdiga. Vi far in på albrektsguld och får kika på våra nya förlovningsringar och vigselring. De känns verkligen toppen och de är jättefina =)
Sen skulle vi inte ha något mer... eller???
vi gick in på skopunkten och där blev de lite skor, leksaksaffären och där köpte vi lite paket till Olvias födelsedag, sen blev de en tripp till Stadium där vi köpte fotbollskor, strumpor och benskydd till Jimmy.
När vi kände oss färdiga så tog vi en fika. Sen skulle vi åka hem. eller?
vi svängde förbi Biltema och köpte partytält, vattenkanna till trädgården och vattenslangshållare. humm vågar inte ens tänka på va vi handlat för, nu är vi panka resten av månaden.
Just de vi har ju inte käkat lunch än heller, vi drog hem till Tidaholm för att byta en dress till Albin på lindex och sen begav vi oss till Jimmys päron för att visa ringarna. då va en sten i ringen borta. MEN VA I..... jaha ja då måste vi tillbaka och fixa till den, tur att vi va ute i så god tid som vi var.  Jag har även fått ett sms om att min mobil kommit och finns att hämta på ica, nu är klockan 17.50 och klockan 18 ska vi va hos mamma för att käka påsklunch. Så de va bara att dra iväg, hämta mobilen och bli 20 min sen... puh
Men när vi väl va hos mamma så va de super mysigt, de va vi syskon och mormor som va me. Efter lunch blev de till att ge sig ut i trädgården och leta efter påskägg =D Jag va bland de sista i år igen förstår inte varför...
De blev sent i säng igår och Albin vakna 06.20 idag så man är sådär pigg...
Men nu ligger jag och myser med Albin på bröstet. <3

Godkänd

"MAMMA POSEN POMMER"

Olivia frågar ungefär 100 gånger om dagen om posten kommer snart, och när den väl gör de så slänger hon på sig skorna och är först ut för att hämta posten. vilken lycka.
De första jag får se är att de är ett brev till mej, jag öppnar de och ser att de är hinderprövningen som vi fått "godkänt" på. (de vore ju rätt hemskt annars då man får fylla i om man är hel/halv syskon, eller om man ingått äktenskap tidigare.) Tänk vad hemskt om man fått hem lappen och det stått att de inte va giltigt, att man var släkt. fy..... men så va inte fallet nu :P
Så nu har vi alltså till den 30 juli på oss att gifta oss.
Nu blir de nog till att krypa ner i sängen och läsa en stund och invänta min älskade sambo.

Singel!

Har fått lite sovmorgon av Albin idag, han vakna vid halv 8. gött. Nu sitter vi och myser framför tv:n, jag njuter av mitt kaffe och Albin av välling.

Vi kikar på nyhetsmorgon där de pratar om när man blir gubbe, och att de är 46% i Sverige som är siglar/bor själva. Denna medelålders man som bodde själv tyckte de va skönt för man får komma hem när man vill utan att någon säger något, (Jag tycker de är skönt när man kan välja om man vill va ensam eller inte ) man städar när man vill, och att dela garderob är ju inte alltid så lätt, "de beror ju på hur mycket saker man har"
De är klart de finns för och nackdelar me allt, men ja ser mer fördelar med att leva med någon, någon att dela sitt liv med. tänk och komma hem till ett tomt hem... ne fy de livet vill verkligen inte jag ha iallafall.

RSS 2.0