inga dammråttor här inte

Morgonen var seg på Långgatan, med 2 förkylda barn som byter av varandra och ska inte bara ligga nära utan helst PÅ sina föräldrar ger de inte så mycket sömn. Med blodsprängda ögon går vi ner för att få i 2 super pigga barn lite frukost, Medan barnen äter/leker så lägger sig Jimmy och jag i soffan och slumrar.....

klockan 13.30 blir vi bortbjudna till Jimmys päron på middag (fan va gött då slapp ja tänka på vad man skulle göra idag) sen lämna vi barnen där för att se om vi kunde få något gjort i våran källare som vi bara byggt på med mer  och mer bröte. Jösses säger ja bara, vet inte vart vi fick den energin ifrån men vi städa, damma, plocka, slängde och tvätta för fullt. Nu är de rent och snyggt i källaren och de är inte en tillstymmelse till dammråttor. =) NÖJD
Nu är min lillsyrra här på nattbesök, eller ja liten och liten hon blir 15 i sommar och nu skiljer de inte så mycket på oss längre. (va hände där???) de är alltid lika mysigt när du kommer <3

Nu är de dags för fredagsmyssssssssss

precis hemkommen från pappa i Bäck. alltid lika mysigt med en myskväll med familjen. Nu är vi hemkomna och sitter vi framför tv:n och kikar på lets dance, eller ja, jag sitter vid datorn och Jimmy och Olivia sitter och kikar på fåret shaun på Jimmys telefon. "sha shan mamma, titta" Olivia är helt lyrisk.

Nu har även Olivia och Jimmy fått en utstyrsel till den 9 juni =) de blev så fina, men Albin får vänta lite man vet ju inte va han har förstorlek...

kär kär kär

vakna av att Albin låg och gnällde lite, Jimmy tog upp honom och gick ner, efter en stund gick jag upp, väckte Olivia och gick ner till soffan och satte oss för att mysa och käka frukost i lugn och ro. När jag satt där med kaffekoppen i handen fick jag nypa mej i armen, hur bra kan man ha de? ja känner mej verkligen som den lyckligaste bruden i världen. Det känns fantastiskt.

Albin tar sig frammår som bara den, hej va de går. Man får passa sig me vart man ställer saker och vad de är man ställer fram.  De går så himla fort när han vill ha något. Men de är sjukt kul och se hur mycket de är som händer.

Vill inte !

"Mamma vill inte dagis, vill leka Vidar"

Olivia har inte varit på dagis på en vecka då de gått maginflensa där. När jag har möjlighet att ha henne hemma så har jag gjort de. Men idag när de va dags att gå igen ville hon inte gå till dagis, de kvitta va jag försökte med så va de bara kusin Vidar som gällde. Jag tänkte att de inte var någon ide att bråka med henne så hon fick va hemma, men de tog kansle 10 minuter så ropa hon högt på mej "MAMMA MAMMA" jag gick ut i hallen och där stod hon påklädd "Gå dagis nu, pom"
Ja då var det bara att ta på sig och gå med henne till dagis, och som tur va så kom Vidar dit me...
På förmiddagen hann jag plantera lite blommor ute, diska, bädda och ta med mig Albin och handla lite innan vi hämta Olivia vid 11 på dagis igen. sen ska jag iväg och jobba på Calypzo de är 20% i hela butiken nu så passa på att fynda.

Sjukt trött

Jag är så himla trött jämt, även de nätter då ja sovit bra känner jag mej sjukt trött konstant...
Har provat några tillskott för den som annar, men nu ammar jag ju inte längre och kan prova lite mer så undrar om de är någon som har något förslag på något så man blir piggelin...???
Nu blir de glass och kaffe med bästa Anki och 2 huligan barn :P
vi delar på allt...

härligt me skrikande barn

Natten som var sov Olivia hos sin farmor och farfar. hon har inte sovit borta så mycket förut så de känndes jätte konstigt att de inte kom in tassande en liten tjej som lägger sig på tvären och somnar om på morgonen. men de är klart att de är nyttigt för både mej och henne.
Förmiddagen idag har jag och Sandra varit på klädbytar dag i folketspark. de blev lite kläder allt.
sen har vi beställt tårta och efter de åkte vi till svärföräldrarna för att käka mat. När vi sen skulle åka hem och lägga oss lite då jag hade huvudvärk så blev Olivia hysterisk och då menar ja inte lite, hon skulle inte me hem, inte åka bil, inte gå själv, nej nej nej de va inget som dög... väl hemma efter många om och men så gick hon upp och ner för trappan, in och ut ur hennes och vårat rum. När hon tillsist gav med sig att lägga sig i soffan och kika på fåret shaun så somna hon efter en stund... skönt nu kommer hon va utvilad till kvällens festligheter på bryggeriet. (Jimmys morbror fyller år så han bjuder oss på käk där.) Trodde vi ja, hon var om inte ännu argare när hon vakna. käre barn säger jag bara har aldrig varit med om att hon kunde va en sån surpuppa, (vem har hon fått de ifrån???)
Vi kom iallafall iväg till brygget där hon tinade efter en stund, vi hade en jätte mysig kväll med underbar mat och gott sällskap. (tack Henke)  Nu har alla som va me åkt hem till Roger för att fortsätta kvällen där då jag och Albin åkt hem och lagt oss för att försöka sova bort skallaverken ja har...

Härligt

Vilket underbart väder vi har, man blir ju på super bra humör =) helt underbart... förmiddagen va vi på familjecentralen, de blev sång och våffelätning. mmmmmm
Nu ska jag laga lite mat och sen blir att gå ut och njuta i solen =) underbart att ha trädgård så man kan njuta ute.
Snart kommer min älskade vän Annichen på besök. mys... ha de toppen bra

Mitt liv

Dem jag älskar
<3<3<3

Bara ett kilo till... eller???

Den passa inte, förstor, förliten, ful åååååååå
Att ha gått igenom 2 gaviditetet  och tätt dessutom förändrar verkligen kroppen, ja har gått ner alla bebis kilon fast de som är kvar placerar verkligen om sig...  har inte köpt så mycket kläder under 2 års tid då ja varit gravid och ammat i sträck så de är inte allt som funkar... men nu har jag slutat amma och ser att jag verkligen behöver rensa och köpa lite nya kläder... Men när man väl står i provhytten så känns de inge bra och de blir sällan några kläder, då är de roligare att köpa till barnen för på dem är ju allt fint och sitter bra.
men nu har jag bestämt mig för att försöka skita i hur jag ser,  ja har ju en underbar sambo och 2 fantastiska barn som älskar mej för den ja är...  så får försöka tänka på annat i provhytten...

Fåret Shaun och makaroner...

"Olivia det är dags att vakna" Varje morgon försöker jag få upp en morgontrött liten prinsessa ur sängen, det brukar ta en stund för fröken att vakna till men när hon väl öppnar sina  ögon lite halft är bland de första som kommer ur hennes mun "mamma se shan shan, sen ha makajoner" (hon vill alltså se på barnprogramet fåret shaun och käka makaroner) Jag har lyckats spela in 2 program som går om och om och om igen... fattar inte att de kan va så kul att se samma program hela tiden...
sen ska hon bara käka makaroner. Jag gjorde fläskytterfile med pommes och rödlökssås i lördags då mamma och Thomas va här men hon ville inte ha, de va makaroner som gällde.

om cirkus en halvtimme är de familjen annorlunda, tror de får bli att kika på de i sängen och bara mysa med barnen medan mannen i huset tränar.

Drömhus

Dagen har varit seg då ja sovit sådär bra inatt. Jimmy var på lagfest igår och jag har så sjukt svårt att koppla av när han inte är hemma så jag låg och vred och vände mej medan ja kika på klockan, fånigt kanske men sånt är de. När han väl ramla in halv 3 så tog de inte lång tid innan ja somna.... eeEEEeeeaaaAaaAaEEeEeeeeAaAeeAa Albin är vaken, med knappt öppna ögon kollar jag på klockan 06:17...... trött? nej då.
De va bara att pallra sig upp, göra välling och halvsovande mata lillkillen som låg brevid mej och sprattla för fullt, glad att få lite käk.
yrvaken satte jag mej upp då jag hörde skratt och bus, Thelma (min kusin) som sovit över satt med Albin i knät och lekte, jag hade tydligen somnat i matandet. oooooops
Vi gick upp, åt frukost, och jag skicka iväg Thelma som börja innebandy vid 8. Sen la jag och Albin oss i soffan och somna :P gött
Eftermiddagen åkte vi till Elinor, Jonathan och Olle. Olle säger jag bara hur go och söt som helst. de skiljer bara knappt 6 månader på Albin och Olle men men shit vilken skillnad de är...
Sen vill jag bara säga JÄ**** vilket underbart fint hus de har, sån stil ska vi me ha när vi får eget, De va verkligen ett drömhus.

över 1000 spänn...

Har varit ock kollar tårtor på både Julius och Mekka, Julius tar  49 kr biten och Mekka mellan 25-27 kr biten, de blir alltså över 1000 spänn de skiljer... gick till Mekka igår men då va de ansvariga inte där, så vi åkte dit idag igen, men då kom vi lagom till att de var och körde ut en annan bröllopstårta så vi boka en tid nästa lördag istället.
förmiddagen spenderade Jag och Olivia med Sofia och Filip (och lite Ebba)  vi cyklade dit och hela vägen satt Olivia och packade mej på ryggen och sa "gillar Fibip mamma, fibip söt" goa unge =)
Nu sitter jag med båda barnen brevid mej och försöker få dem att sova. Jimmy är iväg på lagfest så Mamma kommer hit och gör mej och barnen sällskap.
sovtajm... eller...?

12 veckor kvar

Idag känner jag mej kreativ. vill städa, röja, planera inför bröllop/kalas, mm .... får se hur mycket man hinner med bara. de händer en hel del framöver. svärmor, jag, Stefan, Olivia fyller i April,det är påsk, (ska ha lite påskfest med familjen) och även hinna med 2 års kalas med den föräldragrupp ja gick i med Olivia.  Annichen och Jimmy i Maj (Jimmy blir 25) Vidar fyller i juni, vi ska Gifta oss och Syrran och Christofer tar Examen.   så de känns som de är en del kalas/fester som ska hinnas med framöver.
Jag satt igår och kika på låtar till bröllopet. de finns ju ett helt hav av musik att välja mellan, när man tror man hittat de man vill ha så kommer de någon ny man kan tänka sig. inte lätt, men tror ändå vi har hyffsat koll på de nu. tänkte även försöka hinna med att beställa tårta idag, får hoppas på att jimmy inte behöver jobba över så han kan följa med. fast de är klart går jag själv så får jag ju de ja vill ha :P (hehe)
Klänningen är färdig, mamma ska bara hjälpa mej att sy dit snörning istället för dragkedja.
Maten har vi koll på och de går ju inte köpa något än. De ja tänkte vi skulle hinna med att skicka in den närmsta veckan är Hinderprövning och namnbyte. Tycker vi har kolla på läget annars, de är ingen idé att stressa upp sig.
de finns många tårtor att välja mellan...

kläder någon???

Idag har Albin ramlat ur sängen och fått ett märke i pannan. ajajaj stackarn, men de gick över fort som tur va.
Våran förmiddag har vi tillbringat med Amanda och Alice, alltid lika mysigt att träffas. Sen gick vi till mina svärföräldrar  för att få lite käk. Kött sås och potatis gött med en riktig Söndags middag =)
Jag har även rensat bland barnens kläder, har en hel del i storlek 50-80  som ja försöker få sålt. tar 10 kr/st så vet ni någon som behöver är de bara att hojjta till. synd att de bara ska ligga.  de är även lite jackor och ett par termobrallor som inte är använda.
känner mej lite off idag så de blir nog tt inta soffan om man får för de små.

Va hände egentligen???

Morgonen var väl som den brukar. upp klä på barnen käka frukost oj klockan är 10 i 8 (Olivia börjar dagis 8, eller hon får va där mellan 8-11 så brukar försöka va där strax efter) skynda sig upp med Olivia för att borsta tänderna, på med overallen, ta på Albin och stoppa ner honom i vagnen.
Som vanligt kollar Olivia på mig med sina stora ögon, gå häv mamma, liten bit. Nu är klockan 08.10 så behöver ju gå men tittar på Olivia ja en liten bit får du gå. hon lunkar på fort och jag efter. Det brukar inte gå så snabbt då hon ska kika och kommentera ALLT men inte idag, hon lunkar på bra och när vi kommit halvvägs (de tar ca 5 min för mej att gå, och 20 när lillan ska gå själv) ropar hon högt, mamma issen (snutten) aj fan den är inte med.
Jag sätter en skrikande Olivia i vagnen gå häv, gå häv, gå häv (gå själv)
In hämta snutten och iväg igen. Väl framme på dagis så kikar Olivia på mej och säger Mamma bener, pappa bener, Albin bener, Viva bener. Va hände egentligen? ska jag byta efternamn till Bender?

hej vad det går

Nu går de undan vill jag lova. Albin "kryper" som bara den, eller ja han tar sig fram iaf genom att sätta ner armbågarna och dra sig fram. När de är små så kan man lägga dem var som och man vet att de ligger där man la dem, sen blir de lite större och helt plötsligt ligger de inte alls där man la dem först.
Varje ålder har verkligen sin charm.
Just nu har jag en snart 2 åring som snattrar så öronen åker av och en halvåring som kryper omkring som bara den och den snälla lilla Albin som inte gjort ett ljud utan bara finner sig i allt, har börjat säga ifrån och hojjta. funderar ibland hur de ska bli i tonåren.? undra om Olivia ringer sin mamma och berättar vad hon gör och vart hon är? och om Albin svänger förbi på moppen med sina kompisar och pussar sin mamma på kinden innan de drar iväg???
Hur de än blir hoppas jag innerligt att kontakten till våra barn kommer va super.
Har precis fått ett mejl om min blogg och att den är uppskattad "skit kul" säger jag bara, blir jätte glad och tycker verkligen de är roligt att den är uppskattad =)
Nu väntar jag på min mamma som ska komma och mysa med oss på förmiddagen. <3

Fina blommor och fult bord

vakna till ljudet av barnskratt. Jimmy hade tagit med sig Albin ner för att inte väcka mej, så fick sova till halv 8 idag iaf. (vilken underbar sambo man har) och där nere busa de för fullt på morgonkvisten.
Vi har även haft nattbesök av Moa så fick lite hjälp på morgonen med barnen... sen tog vi oss en tripp till familjecentralen för att leka, busa, tjöta och bara va. de är riktigt skönt.
vårvädret kan väl ingen undgå...? de är ju så himla underbart, vi satte oss ute på altanen som vi greja iordning lite igår, och fikade för fullt och bara njöt. blicken åker fram och tillbaka och man ser de fina blommorna som börjar komma, träden som vajar i vinden och...... och ett skit fult litet sidbord som vi fått upp på altanen. Jag letade fram färg och pensel och målade om de vitt. så förhoppningsvis blir de bra.
Nu har båda barnen somnat i soffan efter en eftermiddag full med bus ute.
Albin leker för fulla muggar
Jag och min goding
Moa och Olivia

UNDERBART

vilket underbart väder vi har, vårkänslorna sprider sig i hela kroppen. Vi börja dagen med att vakna 20 över 5 (PUHHHH) av att Albin ligger och pussar mej på kinden, eller ja pussa kanske man inte kan säga när man är nerdreglad :P ja kika på klockan... jaha ja.... fixar lite välling och lyckas få honom till att somna om (Jippi) skönt att få sova en liten stund till iaf. Halv 8 vaknar han igen, så vi ligger och busar i säkert en timme innan Jimmy och Olivia bestämmer sig för att öppna upp ögonen och vi kan gå ner för att käka frukost.
Sen vill Olivia cykla så vi tar en sväng till Ica för att köpa korv så vi kan grilla ikväll =D alla syskon med respektive kommer hit. (Sophia, Christofer, Vidar, Martin, Emelie, Jonathan, Pernilla, Moa, och min familj)
vi har även grejat iordning lite i trädgården så de blir ordning på torpet. känns gött när de är gjort och fint blir de ju me..
Jag har bett Jimmy göra mat och tänker inte tjöta så får se när han behagar att göra något, vi brukar käka runt 1 och klockan är kvart över och han har inte kollat va vi ska äta heller... spännande...

mys pys

eftersom man var tvungen att betala en hel del på den förra bloggen när man fått 1000 träffar/ vecka  så byter ja hit, =) vet inte om de är mycket men känns så. riktigt sköjj att folk vill läsa om vad jag skriver =)
sitter och kikar på melodifestivalen, tycker de är lite mysigt, iaf att se när Olivia ställer sig en halvmeter framför tv:n och dansar loss...
Nu ligger Olivia och Albin och halvsover brevid varanndra. <3 
"gammal" bild (halvår) på våra underbara barn
har även fått en toppen nyhet, är så himla glad nu =D

Städtajm

Städa städa städa, "man kanske skulle ringa in en städerska som kommer hit ibland och fixa till de" städa skura dammsuga "eller just de svärmor jobbar ju med sånt, undra om hon skulle kunna komma hit en gång i veckan?"                                                   Vi har barnvakt en stund och städar för fullt, men egentligen skulle jag vilja lägga mig och sova. undra hur mycket tid man skulle behöva ha för att man ska känna att man ska hinna med allt??? när man väl känner sig klar så dyker de ju alltid upp mer saker att göra...  men de kanske är tur de, va skulle man annars göra?

Ne de är väl dags att fortsätta fixa här hemma, de blir ju jäkligt bra när de är klart iaf =) välluktand och skinande rent. härligt....


Hysteri

Jag kan inte påstå att jag har haft någon jätte önskan om att gifta mig. Har mer sagt att "hittar man rätt så varför inte"

så hittade jag Jimmy Bender för ca 3,5 år sedan, hade vetat länge vem de varit då ja kände hans syrra lite halft. Men mer än Viktorias brorsa va han inte för mej då... Men så träffas man i "vuxen" ålder (När blir man egentligen vuxen???) och det sa bara klick.

Nu är vi alltså i Bröllops planering. Jag vill ha de lite enkelt så har inte tänkt så mycket på de, men nu är inbjudan utskickad så vi tänkte att man kanske ska börja kolla på vad de är man behöver planera. SHIT säger jag bara, känns som de kommer mer och mer saker man ska tänka på och greja med.

Mat, kläder, skor, hår, smink, präst, kyrka, blommor, bordsplasering (är de nödvändigt?) best man, tärna, trycka upp blad, lekar, sånger, värdar, sång och musik mm

har träffat den underbara kantorn Kerstin Lund idag och fått lite råd och tips så känns som man börjar få koll på låtar iaf. Har även kollat lite med mat så de känns som man har hyfsat koll där med. Hår och smink får Viktoria fixa, brorsan Martin och 2 kompisar till honom ska spela, Emil är Best man och Annichen tärna. sen ska Fia och Christofer va toast master. så ja är rätt nöjd.

va på jobbet idag och då fick ja höra att de blev nervösa åt mej att jag inte hade planerat allt i minsta detalj (jaha blir de ett bättre bröllop och lyckligare liv då? jag tycker jag har koll och är rädd att man bara blir besviken om man planerar för mycket och det inte blir precis som man tänkt). Fick även "nyheten" att det va mögel i orgeln i Valstad så det går inte använda den. (man kan vara i kyrkan ändå men får inte de pampiga ljudet) "ok men kan vi inte va i varv då?" blev bemött av ett leende "va skönt att du inte blir hysterisk"

så jag märker verkligen att beroende på vem man frågar/pratar med så är de olika, vissa måste planera hysteriskt och vissa tar "lättare" på de. bara man är lycklig känner jag. 


Mammaledig

Den första tanken när jag och Jimmy pratade om att ja skulle vara mammaledig var "va fan ska jag göra i ETT ÅR"

Olivia kom och man levde i sin lilla bubbla, allt var så underbart .swisch  sa de så var hon ett halvår och man hade ju fullt upp. byta blöjor, amma, byta nerkräkta kläder, bada, städa, diska, laga mat...... listan kan bli lång.

så blev Olivia 8 månader och vi väntade vårat andra barn...  allt kändes toppen, vi var ju redan inne i småbarns rollen så de kunde ju inte bli så mycket mer. eller?

Nu har jag och Jimmy 2 helt fantastiskt underbara och snälla barn och jag skulle inte vilja byta bort detta livet mot något. men de är klart att de är kämpigt ibland. När man "bara" hade Olivia så kunde man ju greja med saker när hon sov, men nu är de inte så ofta Olivia och Albin sover samtidigt, så man måste vara effektiv. idag är ett bra exempel. upp 7, käka frukost, mata barnen, få på barnen kläder, och gå iväg med Olivia till dagis. (jag undrar ibland va dagispersonalen tänker om mej så jag kan se ut på morgonen, osminkad, trassligt hår och ibland får man bara ta på sig jackan över pyjamasen) sen hem, tänkte att jag skulle dricka lite kaffe men Albin somna i Vagnen och då är de bättre att passa på att duscha

. jag hann inte mer än gå upp och sätta på duschen innan han vakna, ner igen för att hämta Albin, la honom på mattan i hallen med ett gäng leksaker. Fort in i duschen, när ja vänder mig om där ja står med shampo i håret så ser jag att Albin pötar sig bakåt mot trappan "fan" jag for ur duschen stängde grinden och la tillbaka honom på mattan. EEEEAaaaaaaEeeEEeEe han skrek för fullt, där ville inte han ligga. Jag tvätta av mig lite fort och torka upp vattnet från golvet. sen var det Albins tur för ett bad, trodde jag... Han blev hysterisk (bada har inte varit hans favoritsyssla de senaste gångerna)  men ja fick tvätta av honom snabbt medan han skrek i högan sky, tog på honom kläderna och la honom i vår säng medan ja skulle ta på mej (då jag fortfarande stod i bara handduk) vänder mig om för att ta upp honom och gå ner för att äntligen dricka de efterlängtade kaffet, kräk säger ja bara...

de va bara till att ta av honom kläderna tvätta av honom med en våtservett och ta på nya kläder. "skit och inga byxor" (eftersom de är jag av någon konstig anledning som sköter tvätten och inte har hunnit tvätta på typ en vecka så fanns de inga rena byxor till lilleman) jag fick rota fram ett par undanlagda brallor som han kunde ha så länge. Jag lägger honom på skötbordet för att ta på honom byxorna, men när jag drar upp dem sitter de så tajt så när jag släpper över magen kräks han igen... så nu ligger han i en av hans body och ett par rosa tajts från Olivia...

Nu är de bara att byta om igen (inte konstigt att vi inte har rena kläder :P) och gå ner för att dricka kaffe.  innan jag ska hämta Olivia om en timme. kanske ska försöka få på sig lite mascara me...

det är helt underbart att ha barn och det är verkligen en gåva att få dem, men ibland är de lite körigt, och jag är glad att jag inte är ensamstående, en stor eloge till er säger jag bara, det är bra gjort...

 

 

nu har jag varit hemma i 2 år och de är verkligen mer än ett heltidsjobb. men hade tänkt börja jobba till sommaren, så är de någon som har något förslag så är de bara att hojjta till...


Lycklig

idag känner jag mig lite extra lycklig.

Jag träffade min underbara sambo för ca 3 1/2 år sedan, de va kärlek vid första ögonkastet och vi träffades titt som tätt i 4 månader innan vi bestämde oss för att göra vårat förhållande officiellt.  Efter 8 månader var jag gravid. shit tänkte jag när jag såg plus tecknet på den lilla stickan.(jag gjorde 4 st bara för att verkligen vara säker)  jag ringde till Jimmy för att berätta den förhoppningsvis glada nyheten, men inget svar.... ringer igen, igen och igen men inget svar... tankarna hoppa runt i huvudet på mej "nu vill han inte ha mej, hur fan gör ja nu, ska ja va ensam me en unge hur gör man???? HJÄLP"

jag bestämmer mig för att gå hem till Jimmy och se om han är hemma. jag stövlar in och där sitter han framför datorn helt lugn. jag tittar på honom och vet inte om jag ska skratta eller gråta, tar bara fram plastpåsen med den lilla stickan i och ger honom.  -Nej fan va kul.  jag möts av ett stort leende och en jätte kram...

stressen och oron försvinner och jag kan koppla av... gött. ( de visa sig att de va fel på telefonledningarna den dagen så de gick inte ringa någon...)

9 månader gick och vi fick våran underbara lilla prinsessa 1 1/2 vecka för tidigt

Olivia kom den 21 April 2010 och var 47 cm och vägde 2775 g

 

vi var väl som föräldrar är mest, oerhört stolta men ändå lite nervösa inför livets stora prövning. men allt snurrade på bra och kändes toppen.

7 månade gick och jag slutade att amma "nu kan ja ta ett glas vin" och mer än ett blev de nog inte för när Olivia var 8 månader så blev jag gravid igen...

de va nyårsdagen och de kändes bara som de va något, tänkte att de kanske är lika bra att ta ett test eftersom de ska bli lite fest ikväll... SHIT IGEN.... graviditetsstickan visade ett plustecken, "va fan har vi gjort" va min första tanke...

jag gick ut till Jimmy som satt i köket, "titta" sa jag bara och höll fram en sticka med ett plus teckan på. Jimmy bara log, gav mej en bamse kram och sa att vi får åka till systemet och köpa alkoholfritt...

vi väntade de 12 veckorna som de är störst risk för missfall innan vi berättade något. Jag beställde en tröja till Olivia som de stod "STORASYSTER" på. Alla blev jätteglada...

de gick 9 månader och sen kom våran lille prins 2 veckor förtidigt

Albin kom den 1 September 2011 och var 49 cm och vägde 3180 g

Albin var/är så himla snäll så allt funkar toppen, de som är "jobbigt" är att de allt som oftast sover på olika tider så man hinner inte me att göra så mycket man tänker man ska hinna, men har väl lärt mig att släppa lite på de me...

Vi har årsdag den 6 December så vi har varit tillsammans i 3 år och 3 månader...  och förlovade i 2 år och 3 månader. så nu är vi i giftas tankarna, i sommar blir vi familjen....???? va ska vi heta i efternamn??? NYMAN eller BENDER? vad tycker ni???

 

hur som helst så känner jag mig som den lyckligaste i världen <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0